ILMOITTAUTUMINEN


Speedgolf -kilpailujen ilmoittautumiseen ja epäviralliseen tulospalveluun käytetään Golf GameBook -palvelua, johon jokaisen pelaajan tulee rekisteröityä. Ilmoittautuminen päättyy yleensä kolme päivää ennen kyseistä tapahtumaa. Lisätietoa kilpailuista löytyy Kilpailut -sivulta.

Mikäli ilmoittautumisia tulee enemmän kuin pelaajia voidaan kilpailuun mukaan ottaa, kilpailijat valitaan kilpailuorganisaation harkinnalla huomioiden ilmoittautumisjärjestys, aikaisemmat tulokset ja järjestävän golfseuran omat pelaajat.

Ilmoittautumalla kilpailuun pelaaja hyväksyy, että hänen henkilötietonsa ovat kilpailun järjestäjän käytössä ja julkaistaan näillä internet-sivuilla. Osallistumisellaan Speedgolf Tourin kilpailuihin pelaaja hyväksyy, että hänen nimensä ja kuvansa (ml. videokuvaa) voidaan julkaista osallistujalistoilla, tulosluetteloissa ja kyseisen kilpailutapahtuman uutisoinnin yhteydessä tiedotusvälineissä, internetissä ja Speedgolf Finlandin omissa julkaisuissa ml. kaikki sosiaalisen media kanavat.

Klikkaa alla olevaa linkkiä ilmoittautuaksesi kyseiseen kilpailuun ja samasta paikasta myös peruutukset.

Tietoa kesän 2024 kilpailuista lisätään huhti/toukokuun aikana Kilpailut 2024-sivuille, Instagramiin (speedgolffi) ja Speedgolf Finland -sivun alle Facebookiin.